Tajuplný ostrov VÍKENDOVKA 18.-20. 3.

Voda ztemněla, nebe se zatáhlo a poklidní plavba se pro mladé skauty změnila v boj o přežití. Osud je rozdělil, nyní se musejí postarat sami o sebe… a hledat jeden druhého. Tak začíná napínavý příběh o přežití, kde jen vy můžete zachránit mladé skauty ze spárů tajuplného ostrova, kde na ně číhají mnohá nebezpečí. Připoj se k nám a pomoz nám objevit pravdu o tajuplném ostrově.

Sraz: 18. 3 ve 16:30 na autobusové zastávce RIVIÉRA, odjezd autobusu 16:45

Konec: 20. 3 ve 10:48 autobusové zastávce RIVIÉRA

Maximální kapacita bude 20 lidí (pokud chcete, aby vaše dítě jelo, je lepší ho přihlásit co nejdřív) + PŘIHLAŠOVÁNÍ BUDE UZAVŘENO VE ČTVRTEK (17. 3.)

Cena: 350 Kč

S Sebou:

  • Spacák, karimatku, boty a oblečení (do chaty i na ven), pláštěnku, oblečení na spaní, papuče, osobní hygienu, oddílové tričko, kroj, stezku,
  • Baterku, zápisník a psací potřeby, šátek na hry, hrnek, lžičku, ešus, pravidelně užívané léky (popis pro zdravotníka)
  • Odhadovaná cena je 350 kč, cena se ještě bude upřesňovat, podle počtu přihlášených
  • Kartičku na slevu jízdného (kdo má), kartičku pojištěnce
  • 2x respirátor (do autobusu)
  • Večeři na pátek, FLAŠKU NA PITÍ
  • KOSTÝMY: měly by se týkat badatelů… (např. černé tričko a nějaké béžově, maskáčové kalhoty), představivosti se meze nekladou)

V pátek bude sraz na autobusové zastávce Riviéra v 16:30, pojede se na zastávku Kozlovice, střed. Půjdeme do skautské klubovny, hned vedle kostela. Prosím sbalte si věci do jednoho zavazadla, ať se po cestě něco neztratí. Plánovaný příjezd autobusu v Neděli je v 10:48 na autobusovou zastávku Riviéra.

Vedoucí akce:

Hana Tóthová (Očko) – 720582023,  hanca.tothova@skaut.cz

Daniel Tóth (Hraboš) – 724421686, daniel.hrabos.toth@skaut.cz